Vegansko 'zlatno mlijeko'

10.1.2025.

Sastojci:
  • 250 ml zobenog mlijeka
  • 1 čajna žličica kurkume u prahu
  • 1/2 čajne žličice cimeta u prahu
  • Prstohvat mljevenog crnog papra (pomaže apsorpciji kurkumina)
  • 1 čajna žličica javorovog ili agavinog sirupa (po želji za zaslađivanje)
  • Prstohvat đumbira u prahu (opcionalno, za dodatni okus)
Priprema:
  1. U lončiću zagrijte zobeno mlijeko na srednje jakoj vatri, ali pazite da ne zavrije.
  2. Dodajte kurkumu, cimet, crni papar i đumbir.
  3. Dobro promiješajte pjenjačom kako biste uklonili eventualne grudice i osigurali da se začini ravnomjerno rasporede.
  4. Kuhajte na laganoj vatri 3-5 minuta, povremeno miješajući.
  5. Maknite s vatre i po želji zasladite javorovim ili agavinim sirupom.
  6. Prelijte u šalicu i poslužite toplo.

Bogata minestrone juha

Bogata minestrone juha

Minestrone juha klasično je talijansko jelo. Ova svestrana gusta juha ne zahtijeva specifične sastojke, već je jedino važno da sadrži veliku količinu povrća, popraćenu tjesteninom i mahunarke za dodatne proteine. Osim što je hranjiva i bogata vitaminima, minestrone je i jednostavna za pripremu, a po
Curry sa slanutkom

Curry sa slanutkom

Tražite li ideju za bogat i zdrav obrok koji grije i dušu i tijelo? Današnji recept je upravo to: jedno od omiljenih azijskih jela svih vremena, u veganskoj verziji i bez glutena. Pripremite ga s nama!
Polpetice od kvinoje

Polpetice od kvinoje

Pripremite s nama ove zdrave i ukusne veganske pljeskavice od kvinoje, uz pomoć kojih možete pripremiti zdravi hamburger ili proteinsku salatu za ponijeti.

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više