Slanci bez glutena

25.10.2023.

Sastojci:
  • 400 g Bakin''mix Bread&Pizza
  • 1 žličica soli
  • 20 g brezinog šećera
  • 7 g suhog kvasca
  • 170 g jogurta
  • 200 ml vode
  • 100 ml ulja

Slani preljev:
  • 2 žlice Bakin''mix Bread&Pizza
  • 1/2 žličice praška za pecivo
  • 1 žličica soli
  • 100 ml vode (dodavati postepeno)
Postupak:
  1. Zamijesiti suhe i vlažne sastojke za tijesto (vodu dodavati postepeno) i pustiti da odstoji pokriveno 30 min.
  2. Tijesto podijeliti u 12 jednakih dijelova. Nauljiti dlanove i oblikovati slance debljine i duljine po želji. Slance pokriti i ostaviti da odstoje.
  3. Zagrijati pećnicu na 210 stupnjeva i peći slance 15 minuta. Preliti ih slanim preljevom pa peći još nekoliko minuta dok preljev ne postane hrskav.
U slast!

Panna cotta s liofiliziranim jagodama

Panna cotta s liofiliziranim jagodama

Danas otkrivamo nov način pripreme neodoljivo kremaste i ukusne panna cotte: koristimo liofilizirane jagode. Pripremite ju s nama!
Proljetna torta od mrkve

Proljetna torta od mrkve

Je li itko ikada uspio odbiti komad ove slasne torte? Unatoč svom glavnom sastojku - mrkvi, ova je torta osvojila srca mnogih diljem svijeta, ponajviše zbog svoje sočnosti i bogatstva okusa. U originalnom se receptu koristi običan šećer, koji smo mi zamijenili smeđim (ali možete koristit
Torta

Torta "pčelinji ubod"

Neobičan naziv, zar ne? No, ovaj tradicionalni njemački kolač osvojio je mnoga srca svojom laganom kremom i hrskavim slojem karameliziranih badema. Ova verzija je u obliku torte – umjesto klasičnog dizanog tijesta koristimo lagani biskvit, a krema dobiva bogatu, čokoladnu notu zahvaljuju

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više