Mini bezglutenske palačinke

24.4.2023.

Sastojci:
  • 200 g Bakin''Mix Bread&Pizza brašna
  • 1 i pol paketić praška za pecivo 
  • 1/4 žličice soli 
  • 4 žličice šećera 
  • 300 ml mlijeka 
  • 1 veće jaje 
  • 2 žlice rastopljenog maslaca 
  • Bijela Nocciolata za preljev

Postupak:
Prvo dobro promiješajte sve suhe sastojke, a zatim mlijeko i jaje. Miješajte dok ne dobijete jednoličnu smjesu. Prije pečenja na toploj tavi otopite malo maslaca, zagrabite smjesu žlicom i stavite u tavi. Palačinkice se sa svake strane peku oko 1 minute, kada porumene. Preijte ih Nocciolatom dok su još tople kako bi se na njima rastopila.

U slast!  

Panna cotta s liofiliziranim jagodama

Panna cotta s liofiliziranim jagodama

Danas otkrivamo nov način pripreme neodoljivo kremaste i ukusne panna cotte: koristimo liofilizirane jagode. Pripremite ju s nama!
Proljetna torta od mrkve

Proljetna torta od mrkve

Je li itko ikada uspio odbiti komad ove slasne torte? Unatoč svom glavnom sastojku - mrkvi, ova je torta osvojila srca mnogih diljem svijeta, ponajviše zbog svoje sočnosti i bogatstva okusa. U originalnom se receptu koristi običan šećer, koji smo mi zamijenili smeđim (ali možete koristit
Torta

Torta "pčelinji ubod"

Neobičan naziv, zar ne? No, ovaj tradicionalni njemački kolač osvojio je mnoga srca svojom laganom kremom i hrskavim slojem karameliziranih badema. Ova verzija je u obliku torte – umjesto klasičnog dizanog tijesta koristimo lagani biskvit, a krema dobiva bogatu, čokoladnu notu zahvaljuju

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više