Ljetni Buddha bowl

2.8.2023.

Sastojci:
  • 1 veća tikvica
  • 1 srednji batat (slatki krumpir)
  • 1 žlica konopljinih (ili nekih drugih) sjemenki
  • 100 g kuhanog slanutka
  • Šaka baby špinata
  • Šaka crvenog radiča
  • 100 g dimljenog tofua
  • 1 žlica sojinog umaka
  • 100 g kuhane riže ili kvinoje

Dresing:
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • Sok pola limuna
  • 1 žličica tahinija
  • 1 češanj češnjaka
  • Sol, papar, korijander
Postupak:
  1. Povrće (tikvicu i batat) i tofu narežite na kvadratiće i poprižite na malo maslinovog ulja i sojinom umaku. Ako želite, tofu možete dodati i sirovog (bez prženja).
  2. Sve sastojke za dresing dobro izmiješajte vilicom u zasebnoj posudi.
  3. Zdjelu slažite redom - salata i špinat na dno, kuhana žitarica po izboru, slanutak, tofu i povrće, sjemenke i dresing.
Dobar tek! 

Panna cotta s liofiliziranim jagodama

Panna cotta s liofiliziranim jagodama

Danas otkrivamo nov način pripreme neodoljivo kremaste i ukusne panna cotte: koristimo liofilizirane jagode. Pripremite ju s nama!
Proljetna torta od mrkve

Proljetna torta od mrkve

Je li itko ikada uspio odbiti komad ove slasne torte? Unatoč svom glavnom sastojku - mrkvi, ova je torta osvojila srca mnogih diljem svijeta, ponajviše zbog svoje sočnosti i bogatstva okusa. U originalnom se receptu koristi običan šećer, koji smo mi zamijenili smeđim (ali možete koristit
Torta

Torta "pčelinji ubod"

Neobičan naziv, zar ne? No, ovaj tradicionalni njemački kolač osvojio je mnoga srca svojom laganom kremom i hrskavim slojem karameliziranih badema. Ova verzija je u obliku torte – umjesto klasičnog dizanog tijesta koristimo lagani biskvit, a krema dobiva bogatu, čokoladnu notu zahvaljuju

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više