Njoke stavite u kipuću, posoljenu vodu. Pričekajte da isplivaju na površinu i kuhajte još 1-2 minute. Ocijedite ih i servirajte uz umak po želji.
Neto masa: 2x250 g
Sastojci:rehidrirani krumpir 70 % (voda krumpirova pahuljice, emulgator: mono i digliceridi masnih kiselina, aroma), kukuruzno brašno, krumpirov škrob, rižino brašno, sol, regulator kiselosti: mliječna kiselina, konzervans: sorbinska kiselina, aroma.
Proizvođač: Molino di ferro S.P.A., Via Molino di Fero 6, 31050 Vedelagio TV, Italija.
Stavlja na tržište RH: Pretti d.o.o., Rupa 42, 51214 Šapjane
Zemlja podrijetla: Italija
Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom i hladnom mjestu.
Tagovi:
bez glutena,
bez dodanog šećera,
bez laktoze,
vegan
Prosječna hranjiva vrijednost za/na: |
100 g |
Energetska vrijednost kJ/kcal |
651 kJ/153 kcal |
Masti |
0,33 g |
-od kojih zasićene masne kiseline |
0,06 g |
Ugljikohidrati |
34,49 g |
-od kojih šećeri |
0,22 g |
Vlakna |
1,90 g |
Bjelančevine |
7,17 g |
Sol |
0,009 g |