Keksi s bundevom

27.10.2022.

Sastojci:
  •  300 g Bakin'Mix bread&pizza
  •  80 g maslaca
  •  100 g šećera
  •  1 jaje
  •  1 čajna žlica praška za pecivo
  •  1 vrećica vanilin šećera
  •  3 čajne žlice cimeta
  •  1 čajna žlica vanilin ekstrakta
  •  200 g pirea od bundeve
Priprema:
  1. U veću zdjelu dodati šećer, vanilin šećer i maslac.
  2. Izmiješati mikserom maslac i šećer.
  3. Dodati jaje i nastaviti miješati.
  4. Dodati ekstrakt vanilije, cimet i pire od bundeve.
  5. Sve dobro izmješati.
  6. Dodati brašno i prašak za pecivo.
  7. Miješati kuhačom, potom zamijesiti tijesto rukama.
  8. Mijesiti dok tijesto ne postane kompaktno.
  9. Oblikovati kekse.
  10. Brašniti ruke ako je potrebno.
  11. Dekorirati kekse.
  12. Peći na 180 stupnjeva, 20 do 25 minuta, ovisno o jačini pećnice.

Dobar tek!

Panna cotta s liofiliziranim jagodama

Panna cotta s liofiliziranim jagodama

Danas otkrivamo nov način pripreme neodoljivo kremaste i ukusne panna cotte: koristimo liofilizirane jagode. Pripremite ju s nama!
Proljetna torta od mrkve

Proljetna torta od mrkve

Je li itko ikada uspio odbiti komad ove slasne torte? Unatoč svom glavnom sastojku - mrkvi, ova je torta osvojila srca mnogih diljem svijeta, ponajviše zbog svoje sočnosti i bogatstva okusa. U originalnom se receptu koristi običan šećer, koji smo mi zamijenili smeđim (ali možete koristit
Torta

Torta "pčelinji ubod"

Neobičan naziv, zar ne? No, ovaj tradicionalni njemački kolač osvojio je mnoga srca svojom laganom kremom i hrskavim slojem karameliziranih badema. Ova verzija je u obliku torte – umjesto klasičnog dizanog tijesta koristimo lagani biskvit, a krema dobiva bogatu, čokoladnu notu zahvaljuju

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više