Liofilizacija je postupak sušenja u zamrznutom stanju pod uvjetima vakuuma, kojime se postiže maksimalno očuvanje svih hranjivih tvari (vitamina, minerala), karakteristične arome i boje proizvoda.
Sušeno voće dobiveno metodom liofilizacije ubraja se u izuzetno kvalitetne, zdrave i prirodne namirnice, koje se u svojim različitim oblicima mogu koristiti samostalno ili kao dodatak žitaricama, biskvitima, kolačima,..
Sastojci: jagoda 100%.
Proizvođač i zemlja podrijetla: Van Drunen Farms Evropa d.o.o., R. Srbija
Stavlja na tržište: A1 d.o.o.,Tići 14, 51000 Rijeka, Hrvatska. Čuvati zatvoreno na suhom mjestu zaštićeno od topline i svjetlosti. Pakiranje se može naknadno zatvoriti, time proizvod ostaje duže svjež.
Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži.
Tagovi:
bez glutena,
bez dodanog šećera,
bez laktoze,
vegan
Prosječna hranjiva vrijednost na: |
100 g |
Energetska vrijednost kJ/kcal |
327 kJ/1381 kcal |
Masti |
2,4 g |
Od kojih zasićene masne kiseline |
0,2 g |
Ugljikohidrati |
56,4 g |
Od kojih šećeri* |
56,1 g |
Vlakna |
18,5 g |
Bjelančevine |
6,3 g |
Sol |
<0,01 g |
*sadrži prirodno prisutne šećere.