Egzotična doručak zdjelica

8.5.2024.

Sastojci:
  • 30 g sirovog griza
  • 150 ml sojinog mlijeka
  • 150 ml vode
  • 1 žlica agavinog sirupa (ili po želji)
  • Prstohvat soli

Posip:
  • 2 žlice svježeg ili smrznutog bobičastog voća
  • 1 žlica bučinih sjemenki
  • Nekoliko oraha
  • Raw Bite kokos

Postupak:
  1. U loncu zakipite kokosovo mlijeko i vodu. Zatim dodajte griz i sol, smanjite vatru te kuhajte na laganoj vatri dok se ne zgusne, otprilike 7-10 minuta. Miješajte povremeno kako se griz ne bi zalijepio za dno lonca.
  2. Kada je kaša gotova, ugasite vatru i umiješajte zaslađivač prema ukusu.
  3. U međuvremenu operite voće i narežite Raw Bite pločicu na komadiće željene veličine. Pri posluživanju dodajte i sjemenke i orahe.

Panna cotta s liofiliziranim jagodama

Panna cotta s liofiliziranim jagodama

Danas otkrivamo nov način pripreme neodoljivo kremaste i ukusne panna cotte: koristimo liofilizirane jagode. Pripremite ju s nama!
Proljetna torta od mrkve

Proljetna torta od mrkve

Je li itko ikada uspio odbiti komad ove slasne torte? Unatoč svom glavnom sastojku - mrkvi, ova je torta osvojila srca mnogih diljem svijeta, ponajviše zbog svoje sočnosti i bogatstva okusa. U originalnom se receptu koristi običan šećer, koji smo mi zamijenili smeđim (ali možete koristit
Torta

Torta "pčelinji ubod"

Neobičan naziv, zar ne? No, ovaj tradicionalni njemački kolač osvojio je mnoga srca svojom laganom kremom i hrskavim slojem karameliziranih badema. Ova verzija je u obliku torte – umjesto klasičnog dizanog tijesta koristimo lagani biskvit, a krema dobiva bogatu, čokoladnu notu zahvaljuju

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više