Domaći pesto genovese

12.9.2023.

Sastojci:
  • 50 g listova svježeg bosiljka 
  • 120 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 100 g prehrambenog kvasca
  • 2 oljuštena češnja češnjaka
  • 15 g pinjola
  • 1/2 žličice soli
Postupak:
  1. Svježe listove bosiljka temeljito operite i dobro posušite - moraju biti kompletno suhi. Pinjole lagano prepržite na tavi par minuta, samo dok ''zamirišu''.
  2. Sve sastojke dodajte u blender i miksajte dok ne dobijete jednoličnu, kremastu smjesu.
  3. Poslužite kao dodatak dresingu za salatu, varivu od povrća ili ukoliko želite pratiti talijanski način posluživanja - uz našu talijansku, bezglutensku tjesteninu Le Veneziane!

Bogata minestrone juha

Bogata minestrone juha

Minestrone juha klasično je talijansko jelo. Ova svestrana gusta juha ne zahtijeva specifične sastojke, već je jedino važno da sadrži veliku količinu povrća, popraćenu tjesteninom i mahunarke za dodatne proteine. Osim što je hranjiva i bogata vitaminima, minestrone je i jednostavna za pripremu, a po
Curry sa slanutkom

Curry sa slanutkom

Tražite li ideju za bogat i zdrav obrok koji grije i dušu i tijelo? Današnji recept je upravo to: jedno od omiljenih azijskih jela svih vremena, u veganskoj verziji i bez glutena. Pripremite ga s nama!
Polpetice od kvinoje

Polpetice od kvinoje

Pripremite s nama ove zdrave i ukusne veganske pljeskavice od kvinoje, uz pomoć kojih možete pripremiti zdravi hamburger ili proteinsku salatu za ponijeti.

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više