darbo energetske kuglice

19.2.2025.

10-15 kuglica
Sastojci:
  • 100 g datulja
  • 50 g zobenih pahuljica
  • 20 g sezama
  • 50 g lješnjaka
  • 50 g oraha
  • 2 žlice kikiriki ili bademovog maslaca
  • 4 žlice darbo voćnog namaza od jagode
  • ½ žličice cimeta
  • 2 žličice kakao praha
  • 20 g lanenih sjemenki
  • 1 prstohvat soli

Ukrašavanje:
1 šaka svakog: nasjeckane pistacije, liofiliziranih jagoda, sezama, svjetnog peluda, kokosovih mrvica
Priprema:
Sve sastojke (za smjesu) stavite u jaki blender i blendajte dok se ne sjedine u homogenu, glatku smjesu. 
Oblikujte 10-15 kuglica jednake veličine i uvaljajte ih u sastojks za ukras. Cilj je imati gotovo jednak broj kuglica sa svakim toppingom.
Dovršene kuglice poslažite na papir za pečenje i pustite sat vremena da se posuše i stisnu. Možete ih staviti i u hladnjak, bitno je da se ne dodiruju dok se hlade.
Kuglice možete držati u hladnjaku do tjedan dana.

Panna cotta s liofiliziranim jagodama

Panna cotta s liofiliziranim jagodama

Danas otkrivamo nov način pripreme neodoljivo kremaste i ukusne panna cotte: koristimo liofilizirane jagode. Pripremite ju s nama!
Proljetna torta od mrkve

Proljetna torta od mrkve

Je li itko ikada uspio odbiti komad ove slasne torte? Unatoč svom glavnom sastojku - mrkvi, ova je torta osvojila srca mnogih diljem svijeta, ponajviše zbog svoje sočnosti i bogatstva okusa. U originalnom se receptu koristi običan šećer, koji smo mi zamijenili smeđim (ali možete koristit
Torta

Torta "pčelinji ubod"

Neobičan naziv, zar ne? No, ovaj tradicionalni njemački kolač osvojio je mnoga srca svojom laganom kremom i hrskavim slojem karameliziranih badema. Ova verzija je u obliku torte – umjesto klasičnog dizanog tijesta koristimo lagani biskvit, a krema dobiva bogatu, čokoladnu notu zahvaljuju

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više