Božićna čokolada

23.12.2021.

SASTOJCI

  • VIVANI čokolada po izboru (300 grama) 
  • pereci
  • bomboni
  • listići badema
  • folija
  • mrvice za ukrašavanje
  • kokosovo ulje po želji
PRIPREMA
 1. Tacnu obložite folijom, čokoladu otopite na pari, izlijte ju na tacnu i poravnajte smjesu.

2. Posložite bombone, perece, listiće badema i mrvice za ukrašavanje po čokoladi tako da tvore božićne oblike.

Foto:ledaboss

3. Čokoladu tijekom noći ostavite u hladnjaku.

4. Izlomite čokoladu i poslužite ju ukućanima. 

 Foto: ledaboss

Dobar tek!

Panna cotta s liofiliziranim jagodama

Panna cotta s liofiliziranim jagodama

Danas otkrivamo nov način pripreme neodoljivo kremaste i ukusne panna cotte: koristimo liofilizirane jagode. Pripremite ju s nama!
Proljetna torta od mrkve

Proljetna torta od mrkve

Je li itko ikada uspio odbiti komad ove slasne torte? Unatoč svom glavnom sastojku - mrkvi, ova je torta osvojila srca mnogih diljem svijeta, ponajviše zbog svoje sočnosti i bogatstva okusa. U originalnom se receptu koristi običan šećer, koji smo mi zamijenili smeđim (ali možete koristit
Torta

Torta "pčelinji ubod"

Neobičan naziv, zar ne? No, ovaj tradicionalni njemački kolač osvojio je mnoga srca svojom laganom kremom i hrskavim slojem karameliziranih badema. Ova verzija je u obliku torte – umjesto klasičnog dizanog tijesta koristimo lagani biskvit, a krema dobiva bogatu, čokoladnu notu zahvaljuju

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više