Biotta power bites

8.5.2023.

Sastojci (za 12 kuglica):
  • 8 otkoštenih svježih datulja
  • 120 g samljevenih badema
  • 100 g kokosovog brašna
  • 60 g maslaca od indijskih orašćića (ili kikirikija)
  • Pola žličice cimeta
  • 35 ml Biotta soka od cikle 
  • 50 g nasjeckane tamne čokolade + za dekoraciju

Postupak:
  • Stavite datulje u jaki blender ili procesor hrane i usitnite. Dodajte preostale sastojke, uključujući i sok od cikle, i miksajte dok smjesa ne postane jednolična. Na kraju dodajte komadiće čokolade i još jednom kratko izmiksajte.
  • Pokrijte smjesu i stavite u hladnjak na 30 do 60 minuta da se stisne.
  • Formirajte kuglice jednake veličine. Ponovno stavite u hladnjak, a u međuvremenu istopite čokoladu na pari ili u mikrovalnoj.
  • Tekuću čokoladu prelijte preko kuglica. Čuvajte kuglice u hladnjaku i uživajte.
  • Ostatak soka od cikle također stavite u hladnjak i uživajte u čaši svakog dana kao dodatnoj porciji povrća!

Panna cotta s liofiliziranim jagodama

Panna cotta s liofiliziranim jagodama

Danas otkrivamo nov način pripreme neodoljivo kremaste i ukusne panna cotte: koristimo liofilizirane jagode. Pripremite ju s nama!
Proljetna torta od mrkve

Proljetna torta od mrkve

Je li itko ikada uspio odbiti komad ove slasne torte? Unatoč svom glavnom sastojku - mrkvi, ova je torta osvojila srca mnogih diljem svijeta, ponajviše zbog svoje sočnosti i bogatstva okusa. U originalnom se receptu koristi običan šećer, koji smo mi zamijenili smeđim (ali možete koristit
Torta

Torta "pčelinji ubod"

Neobičan naziv, zar ne? No, ovaj tradicionalni njemački kolač osvojio je mnoga srca svojom laganom kremom i hrskavim slojem karameliziranih badema. Ova verzija je u obliku torte – umjesto klasičnog dizanog tijesta koristimo lagani biskvit, a krema dobiva bogatu, čokoladnu notu zahvaljuju

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više