Bakin Mix CACAO CAKE, bezglutenska
mješavina za kolač s kakaom, proizvedena je u kontroliranim uvjetima te je
sigurna za sve koji konzumiraju hranu bez glutena. Odlična receptura, najbolji
sastojci i jednostavnost pripreme omogućuju svakome da uz samo tri sastojka i u
tri koraka pripremi najbolju kakao tortu i postane vrhunski slastičar. Kakao
torta idealan je izbor za sve ljubitelje čokolade. Za još intenzivniji okus možete
rastopiti čokoladu i preliti tortu. Bez konzervansa, palminog ulja, glutena,
hidrogeniziranih masti, laktoze. Pakiranje sadrži 400 g mješavine u kojoj može
uživati cijela obitelj. Ispunite dom toplinom i ljubavlju, a tijelo neodoljivim
čokoladnim desertom.
Neto masa: 400 g
Sastojci: : šećer, rižino brašno, kukuruzni škrob, kakao 5,7%, tvar za zadržavanje vlage: E420, emulgatori: E475, E433, sredstva za rahljenje: E450i, E500ii, zgušnjivači: E412, E466, arome, sol, regulator kiselosti: E575.
Proizvođač: Rue Flambée, Italia srl, Via Luigi Negrelli 1831038 Paese (TV)
Zemlja podrijetla: Italija
Uvjeti čuvanja: Držati na suhom i hladnom mjestu.
Napomena: Može sadržavati jaja, mlijeko, soju i orašaste plodove u tragovima.
Način pripreme:
1.
Zagrijati pećnicu na 160°C (pećnica na vrući zrak) ili 170°C (električna
pećnica). Kalup za torte premazati maslacem ili uljem.
2. Mješavinu staviti u zdjelu i dodati 120 g biljnog ulja (recept bez
laktoze) ili 120 g otopljenog maslaca (standardni recept) i 200 g jaja (3-4
jaja).
3. Miješati mikserom oko 3 minute srednjom brzinom dok smjesa ne
postane glatka i gusta.
4. Uliti smjesu u kalup za pečenje torte. Peći otprilike 50 minuta.
5. Pustiti da odstoji u kalupu 5 minuta, nakon toga izvaditi na žičani stalak da se ohladi.
Tagovi:
bez glutena,
bez laktoze,
vegan
Prosječna hranjiva vrijednost za: |
100 g |
Energetska vrijednost |
1758 kJ/ 420 kcal |
Masti |
22 g |
- od toga zasićene masne kiseline |
1,9 g |
Ugljikohidrati |
50 g |
- od toga šećeri |
28 g |
Bjelančevine |
5,7 g |
Sol |
0,41 g |
Vlakna |
0 g |