Bakin Mix CUP CAKE je bezglutenska
mješavina za kolače s kakaom, proizvedena u kontroliranim uvjetima te je
sigurna za sve koji konzumiraju hranu bez glutena. Napravite kremu i ukrasite
svoje cup cakes po želji. Idealni su desert za rođendane i obiteljska
okupljanja. Pustite mašti na volju i kreirajte svoje jedinstvene kolačiće. Bez
konzervansa, palminog ulja, glutena, hidrogeniziranih masti i laktoze. Uz samo tri koraka i tri sastojka možete
ispeći „zlata vrijedne" kolače. Pakiranje sadrži 400 g i dostatno je za 12
kolača – idealna prilika da radost kreiranja ove poslastice podijelite s
cijelom obitelji.
Neto masa: 400 g
Sastojci: šećer, rižino brašno, kukuruzni škrob, kakao 5%, tvar za zadržavanje vlage: E420, emulgatori: E475, E433, sredstva za rahljenje: E450i, E500ii, zgušnjivači: E412, E466, arome, sol, regulator kiselosti: E575.
Proizvođač: Rue Flambée, Italia srl, Via Luigi Negrelli 1831038 Paese (TV)
Zemlja podrijetla: Italija
Uvjeti čuvanja: Držati na suhom i hladnom mjestu.
Napomena: Može sadržavati jaja, mlijeko, soju i orašaste plodove u tragovima.
Način pripreme:
1.
Zagrijati pećnicu na 160°C (pećnica na vrući zrak) ili 170°C (električna
pećnica).
2. Mješavinu staviti u zdjelu pa dodati 120g biljnog ulja (recept bez
laktoze) ili 120 g otopljenog maslaca (standardni recept) i 200 g jaja (3-4
jaja).
3. Miješati mikserom oko 3 minute srednjom brzinom dok smjesa ne
postane glatka i gusta.
4. Uliti smjesu u kalupe za pečenje muffina. Peći 25-30 minuta.
5. Pustiti da odstoje u kalupu 5 minuta, nakon toga ih izvaditi na žičani stalak
da se ohlade.
Tagovi:
bez glutena,
bez laktoze,
vegan
Prosječna hranjiva vrijednost za: |
100 g |
Energetska vrijednost |
1801 kJ/431 kcal |
Masti |
24 g |
- od toga zasićene masne kiseline |
3,9 g |
Ugljikohidrati |
48 g |
- od toga šećeri |
28 g |
Bjelančevine |
5,3 g |
Sol |
0,4 g |
Vlakna |
0 g |