-15%

BAKIN' MIX

Mješavina za kolače, MUFFINS bez glutena 400 g
Bakin Mix mješavina za MUFFINS proizvedena je u kontroliranim uvjetima te je sigurna za sve koji konzumiraju hranu bez glutena. Ova mješavina spoj je vrhunskog okusa i mirisa. Ispecite najfinije muffine u kojima može uživati cijela obitelj. Za punoću okusa možete dodati svježe borovnice ili drugo bobičasto voće i ispuniti dom toplim voćnim zalogajima. Priprema je vrlo jednostavna: tri sastojka dodaju se u samo 3 koraka. Bez konzervansa, palminog ulja, glutena, hidrogeniziranih masti i  laktoze. Pakiranje od 400 g dostatno je za pripremu 12 muffina na koje vaše nepce neće ostati ravnodušno. Bakin Mix vratit će Vas u one najdraže dane bakine kuhinje, a dom ispuniti ljubavlju i toplinom.
 
Neto masa: 400 g
Sastojci: šećer, rižino brašno, kukuruzni škrob, emulgatori: E475, E433, tvar za zadržavanje vlage: E420, sredstva za rahljenje: E450i, E500ii, zgušnjivači: E412, E466, regulator kiselosti: E575, arome, sol.
Proizvođač: Rue Flambée, Italia srl, Via Luigi Negrelli 1831038 Paese (TV)
Zemlja podrijetla: Italija
Uvjeti čuvanja: Držati na suhom i hladnom mjestu.
Napomena: Može sadržavati jaja, mlijeko, soju i orašaste plodove u tragovima.
 
Način pripreme:
 
1. Zagrijati pećnicu na 160°C (pećnica na vrući zrak) ili 170°C (električna pećnica).
2. Mješavinu staviti u zdjelu pa dodati 145g biljnog ulja (recept bez laktoze) ili 145g otopljenog maslaca (standardni recept) i 220g jaja (4-5 jaja).
3. Miješati mikserom oko 3 minute srednjom brzinom dok smjesa ne postane glatka i gusta. 
4. Uliti smjesu u kalupe za pečenje muffina. Peći 30-35 minuta. 
5. Pustiti da odstoje u kalupu 5 minuta,  nakon toga ih izvaditi na žičani stalak da se ohlade.


Tagovi: bez glutena, bez laktoze, vegan

 Prosječna hranjiva vrijednost za: 100 g 
 Energetska vrijednost  1810 kJ/ 433 kcal
 Masti  24 g
 - od toga zasićene masne kiseline  1,8 g
 Ugljikohidrati  49 g
 - od toga šećeri  25 g
 Bjelančevine  4,9 g
 Sol   0,28 g

Šifra: BM53035

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više