Bakin Mix mješavina LAVA CAKE proizvedena
je u kontroliranim uvjetima te je sigurna za sve koji konzumiraju hranu bez
glutena. Lava Cake mješavina je svojom odličnom recepturom i samo najboljim
sastojcima idealan izbor za sve obožavatelje kakaa. Tekuću čokoladu u srcu
hrskavog kolača možete poslužiti uz sladoled od vanilije - spoj tople čokolade
i hladnog sladoleda stvaraju eksploziju jedinstvenog okusa, a srce ispunjavaju
radosti i užitkom. Bez konzervansa,
palminog ulja te hidrogeniziranih masti. Priprema je jednostavna, u samo tri koraka
i s tri sastojka. Jedno pakiranje sadrži 250 g mješavine što je dostatno za
pripremu najmanje šest Lava Cake-a kolačića. Podijelite taj jedinstveni okus
toplo-hladne kombinacije sa svojim najmilijima!
Neto masa: 250 g
Sastojci: šećer, rižino brašno, kakao u prahu, kako maslac, tvar za zadržavanje vlage: E420, mlijeko u prahu, emulgatori: E475, E433; regulator kiselosti: E336; zgušnjivač: E412; arome, stabilizator: E450.
Proizvođač: Rue Flambée, Italia srl, Via Luigi Negrelli 1831038 Paese (TV)
Zemlja podrijetla: Italija
Uvjeti čuvanja: Držati na suhom i hladnom mjestu.
Napomena: Može sadržavati jaja, mlijeko, soju i orašaste plodove u tragovima.
Način pripreme:
1. Zagrijati pećnicu na 190°C (pećnica na vrući zrak) ili 200°C (električna pećnica).
2. Mješavinu za kolač staviti u zdjelu i dodati 160g otopljenog maslaca i 100g jaja (približno 2 jaja).
3. Miješati mikserom oko 3 minute.
4. Uliti smjesu u kalupe za pečenje muffina, prethodno premazane maslacem ili uljem i peći 9-10 minuta.
Tagovi:
bez glutena,
Prosječna hranjiva vrijednost za: |
100 g |
Energetska vrijednost |
1984 kJ / 476 kcal |
Masti |
32 g |
- od toga zasićene masne kiseline |
19 g |
Ugljikohidrati |
40 g |
- od toga šećeri |
29 g |
Bjelančevine |
5,1 g |
Sol |
0,26 g |
Vlakna |
0 g |