Bakin Mix mješavina za MUFFINS proizvedena
je u kontroliranim uvjetima te je sigurna za sve koji konzumiraju hranu bez
glutena. Ova mješavina spoj je vrhunskog okusa i mirisa. Ispecite najfinije muffine
u kojima može uživati cijela obitelj. Za punoću okusa možete dodati svježe
borovnice ili drugo bobičasto voće i ispuniti dom toplim voćnim zalogajima.
Priprema je vrlo jednostavna: tri sastojka dodaju se u samo 3 koraka. Bez
konzervansa, palminog ulja, glutena, hidrogeniziranih masti i laktoze. Pakiranje od 400 g dostatno je za
pripremu 12 muffina na koje vaše nepce neće ostati ravnodušno. Bakin Mix vratit
će Vas u one najdraže dane bakine kuhinje, a dom ispuniti ljubavlju i toplinom.
Neto masa: 400 g
Sastojci: šećer, rižino brašno, kukuruzni škrob, emulgatori: E475, E433, tvar za zadržavanje vlage: E420, sredstva za rahljenje: E450i, E500ii, zgušnjivači: E412, E466, regulator kiselosti: E575, arome, sol.
Proizvođač: Rue Flambée, Italia srl, Via Luigi Negrelli 1831038 Paese (TV)
Zemlja podrijetla: Italija
Uvjeti čuvanja: Držati na suhom i hladnom mjestu.
Napomena: Može sadržavati jaja, mlijeko, soju i orašaste plodove u tragovima.
Način pripreme:
1. Zagrijati pećnicu na 160°C (pećnica na vrući zrak) ili 170°C (električna pećnica).
2. Mješavinu staviti u zdjelu pa dodati 145g biljnog ulja (recept bez laktoze) ili 145g otopljenog maslaca (standardni recept) i 220g jaja (4-5 jaja).
3. Miješati mikserom oko 3 minute srednjom brzinom dok smjesa ne postane glatka i gusta.
4. Uliti smjesu u kalupe za pečenje muffina. Peći 30-35 minuta.
5. Pustiti da odstoje u kalupu 5 minuta, nakon toga ih izvaditi na žičani stalak da se ohlade.
Tagovi:
bez glutena,
bez laktoze,
vegan
Prosječna hranjiva vrijednost za: |
100 g |
Energetska vrijednost |
1810 kJ/ 433 kcal |
Masti |
24 g |
- od toga zasićene masne kiseline |
1,8 g |
Ugljikohidrati |
49 g |
- od toga šećeri |
25 g |
Bjelančevine |
4,9 g |
Sol |
0,28 g |