Bakin Mix KRUH&PIZZA je bezglutenska mješavina proizvedena
u kontroliranim uvjetima te je sigurna za sve koji konzumiraju hranu bez
glutena. Ispecite fini domaći kruh,
pecivo, pizzu ili focccacie, vrlo jednostavno i brzo. Budite kreativni u
osmišljavanju recepata, dodajte kap maslinovog ulja ili malo cvjetne soli i
prepustite se užitku. Bez konzervansa, palminog ulja, glutena,
hidrogeniziranih masti, laktoze. Dopustite da Vaš dom postane obilje ovog
božanstvenog mirisa i prenesite ta lijepa sjećanja vašeg djetinjstva svojim
najmilijima.
Neto masa: 1 kg
Sastojci: kukuruzni škrob, rižino brašno, inulin, zgušnjivači: E412, E464, prašak sjemena Psyllium, šećer.
Proizvođač: Rue
Flambée, Italia srl, Via Luigi Negrelli 1831038 Paese (TV)
Zemlja podrijetla: Italija
Uvjeti čuvanja: Držati
na suhom i hladnom mjestu.
Napomena: Može
sadržavati jaja, mlijeko, soju i orašaste plodove u tragovima.
Način pripreme:
1. U velikoj posudi pomiješati sljedeće sastojke: 500 g brašna, 12 g svježeg kvasca ili 4 g suhog kvasca, 440 ml mlake vode, 10 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja, 10 g soli.
2. Miješati mikserom 5 minuta dok ne dobijete glatko tijesto.
3. Dobiveno tijesto ostaviti u dobro nauljenoj posudi kako bi se udvostručilo.
4. Tijesto prebaciti na radnu površinu posipanu brašnom i ručno promijesiti.
5. Kruh: oblikovati kruh ili peciva iste veličine, pa prebaciti na lim prekriven papirom za pečenje. Prekriti vlažnom krpom i pustiti da se tijesto digne. Peći u pećnici prethodno zagrijanoj na 190°C otprilike 20-25 minuta.
6. Pizza: tijesto razvući po limu premazanom uljem. Prekriti vlažnom krpom i pustiti da se digne. Rasporedite po tijestu sve željene sastojke. Peći u pećnici prethodno zagrijanoj na 220°C otprilike 20-25 minuta.
Tagovi:
bez glutena,
bez laktoze,