Aromatične karamelizirane kruške

28.8.2024.

Sastojci:
  • 3 kruške
  • 2 žlice ghee-a (može se zamijeniti kokosovim uljem ili maslacem)
  • 1 žlica kokosovog šećera
  • 1/2 žličice cimeta
  • 1/4 žličice đumbira

Postupak:
  1. Dobro operite kruške i narežite ih na 4-5 velikih komada.
  2. U velikoj tavi zagrijte ghee na srednje niskoj temperaturi. Dodajte kruške s rezanim stranama prema dolje i kuhajte 3 minute da se lagano omekšaju prije nego što ih okrenete na suprotnu stranu. Kuhajte još 3 minute.
  3. Umiješajte kokosov šećer, cimet i đumbir, i dobro promiješajte da se kruške potpuno prekriju i da se šećer rastopi.
  4. Poslužite kruške svježe uz prilog omiljenog sladoleda ili svježe istučenog kokosovog vrhnja.
U slast!

Veganska torta sa šljivama

Veganska torta sa šljivama

Iskoristite najbolje od sezonskog voća, uz naš današnji ukusan i sočan veganski kolač od šljiva. Idealan za druženja ili međuobrok za ponijeti, bilo da idete na posao ili želite svom školarcu zasladiti dan u školi.
Panzanella

Panzanella

Panzanella potječe iz talijanske regije Toskane, a tradicionalno je uvijek bila jelo koje koristi svježe, lokalno dostupne sastojke. Ona se smatrala 'siromašnim' jelom koje se priprema od tostiranog kruha i svježeg povrća, obično rajčica, češnjaka i luka - sastojaka koje su t
Mini tart od vanilije

Mini tart od vanilije

Vanilija i jagode božanstvena su kombinacija, a posebno su slatke kada se nalaze u ovakvim mini torticama veličine zalogaja. Pripremite ih s nama!

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više